Graphtec CE5000

Спецификации:

  • Шифра:
    CE5000
  • Количина:
  • Краток опис:
    Идеална серија катери за почеток на бизнис со минимални вложувања
Катерите од CE5000 серијата се достапни во 3 величини: CE5000-40(484mm), CE5000-60(712mm) и CE5000-120(1346mm). Иновациите вклучуваат едноставно мени за навигација со 8 предодредени места за меморирање параметри за сечење, специфични за различни материјали, потоа 3 видови на конекција кои овозможуваат поврзување со било кој компјутер, софтвер за леснa контрола како и директно сечење од векторски апликации(Corel Draw и Adobe Illustrator).
 
Основни карактеристики:
Економичен и ефикасен 
Оптимален квалитет на сечење
Напреден систем на одмотување
 
 
 
 

©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.