CopyFUN blue

Спецификации:

  • Шифра:
    2201.20.01
  • Количина:
  • Краток опис:
    Трансфер хартија за ласерски печатачи и копири А4 и А3 формат. За печатење на бел и светол текстил
Најуниверзална трансфер хартија за ласерски печатачи и копири, која се има докажано како најпопуларната и по 25 години на пазарот.

Ценета поради лесното отстранување на носачот по нанесувањето, високо транспарентниот премаз, мазниот финиш и едноставното ракување.

 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.