Crystal Glass

Спецификации:

  • Шифра:
    Crystal Glass
  • Количина:
  • Краток опис:
    Фолија за украсни графички дизајни на стаклени површини
Изработена од 80 микронски, полимерно пластифициран винил. Проѕирна, хомогена фолија со матиран изглед, за надворешна и внатрешна употреба и одлична лепливост на стаклените површини. Има одлични својства за катирање и висока издржливост.

Наменета за:
-стаклени површини на врати
-прозори
-огледала
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.