Dusted Glass

Спецификации:

  • Шифра:
    Dusted Glass
  • Количина:
  • Краток опис:
    Фолија за украсни графички дизајни на стаклени површини
Изработена од 80 микронска, полимерно пластифициран винил наменет за графички дизајни. Мат фолија, млечна и проѕирна површина со голема издржливост и најчесто употребувана во внатрешни услови. Има одлични карактеристики за катирање на различна компјутеризирана опрема. Дизајнирана е за рамни површини и има одлична лепливост, а се препорачува да се нанесе со методот „на влажна површина“ за подобро позиционирање.

Наменета за:
-стаклени површини
-прозори
-огледала 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.