Etched Glass

Спецификации:

  • Шифра:
    Etched Glass
  • Количина:
  • Краток опис:
    Фолија за украсни графички дизајни на стаклени површини
Изработена од 60 микронски винил, со одлична димензионална стабилност и компатибилност со широк опсег на машини за компјутерско катирање поради нејзините карактеристики. Одлична лепливост и издржливост на надворешни влијанија, наменета само за рамни површини. Препорачливо е да се нанесува со методот „на влажна површина“ за подобро позиционирање. Издржливоста на фолијата, доколку е применета во внатрешни услови, достигнува до 9 години.

Наменета за:
-прозори
-огледала
-стаклени површини на врати 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.