Graphtec FC8000

Спецификации:

  • Шифра:
    FC8000
  • Количина:
  • Краток опис:
    Нова серија на катери со високи перформанси
Новите модели имаат неколку подобрувања во однос на претходната генерација: ЛЦД контролен панел од 3 инчи, двојна конфигурација на параметри(за два корисници) и опционален мрежен адаптер, додатни 3 потисни точки со тројна функција на подесување на притисокот на материјалот и систем за автоматско препознавање на маркерот од четврта генерација.
 
Новата генерација на ARMS системот лесно се прилагодува на неколку типови на потенцијални дисторзии кои се појавуваат при печатењето што овозможува прецизно контурно сечење на одпечатените слики и налепници. 
 
 
Новитети кај ARMS
Оптички сензор за автоматско поравнување
Подесување на осетливост на препознавање на маркерот кај различни материјали и бои.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.