Фризби

Спецификации:

 • Шифра:
  1301.02.00
 • Тежина:
  78g
 • Пакување:
  Пластично
 • Цена:
  56,00
 • Краток опис:
  Пластично фризби НАЈНИСКА ЦЕНА: 17ден. + ДДВ
                                        
225mm      Д/П|С/П 140mm         Полистирен
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 56 ден.28 ден. 25 ден. 24 ден. 21 ден. 20 ден. 18 ден. 17 ден. 
Цена на печатење 
11 ден. 9 ден. 8 ден. 6 ден. 5 ден. 4 ден. 2,50 ден. 
  

*Цените се за печат во една боја
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.