Отворено фризби

Спецификации:

  • Шифра:
    1302.02.00
  • Тежина:
    44г
  • Пакување:
    Пластично
  • Цена:
    35,00
  • Краток опис:
    Пластично фризби
                                        
240mm      Т/П|С/П 20mm         Полистирен
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.