Фризби

Спецификации:

 • Шифра:
  1303.02.00
 • Тежина:
  88g
 • Пакување:
  Пластично
 • Цена:
  30,00
 • Краток опис:
  Пластично фризби со печат и гравиран натпис по желба на клиентот
                                        
240mm      Д/П|Г/П 42mm         Полистирен
 

Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 

 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.