Frosted Glass

Спецификации:

  • Шифра:
    Frosted Glass
  • Количина:
  • Краток опис:
    Фолија за украсни графички дизајни на стаклени површини
Изработена од 80 микронски, полимерен винил. Дава одличен матиран изглед при декорирање на стаклените површини. Има одлични карактеристики за катирање на широк опсег компјутеризирани машини, со одлична издржливост за внатрешна и надворешна употреба. Димензионалната стабилност е на високо ниво како и нејзината лепливост.

Наменета за:
-стаклени површини на врати
-прозори
-огледала
-акрилни материјали 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.