Gloss Gold & Silver

Спецификации:

  • Шифра:
    Gloss Gold & Silver
  • Количина:
  • Краток опис:
    Фолија за украсни графички дизајни на стаклени површини
Изработена од 25 микронски, метализиран полиестер. Наменет е за проѕирни и непроѕирни површини за надворешна и внатрешна употреба. Има одлични својства за лепење на мазни површини, а може да биде катирана со широк опсег на компјутеризирани машини. Дава сјаен, сребрен или златен, ефект на површините кои се декорираат.

Наменета за:
-знаци
-прозори
-стаклени површини на врати
-огледала
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.