L-1

Спецификации:

  • Шифра:
    L - 1
  • Цена:
    450,00
  • Краток опис:
    Heavy Duty скалпел
Најпопуларниот и најпродаван, стандарден и мултинаменски. Направен е од не'рѓосувачки челик со кршливо сечило со кое се добива долготрајност на производот и лесно извршување на работата. Сечилото може да се замени на едноставен начин, без употреба на алатки.
 
Наменет за сечење на:
-картон
-хартија
-винил
-ацетати
 
Резервни сечила:  
LB-10
LB-20
SWB-1
 
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДВ.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.