L-2

Спецификации:

  • Шифра:
    L - 2
  • Цена:
    496,00
  • Краток опис:
    Heavy Duty скалпел
Има исти карактеристики како скалпелот L-1, сечило од не'рѓосувачки челик кое е кршливо и се добива поголема трајност со ист квалитет. Дополнително овој скалпел има „Anti-Slip“ гума која не дозволува лизгање при работата.
 
Наменет за сечење на:
-картон
-хартија
-винил
-ацетати 
 
Резервни сечила:
LB-10
LB-20
SWB-1 
 
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДВ.
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.