L-3

Спецификации:

  • Шифра:
    L - 3
  • Цена:
    765,00
  • Краток опис:
    Heavy Duty скалпел
Ги има истите карактеристики како скалпелот L-1, но и дополнително сечило на задната страна кое овозможува двонасочно сечење при работењето. Дизајнот додава механизам за закочување на сечилото, а направено од не'рѓосувачки челик со кршливо сечило со кое се добива долготрајност на производот и лесно извршување на работата. 
 
Наменет за сечење:
-хартија
-картон
-винил
-ацетати 
  
 Резервни острила:  
LB-10
LB-20
SWB-1  
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.