Механизам за Мобилен 1cm

Спецификации:

  • Шифра:
    301.02.00
  • Пакување:
    Пластично
  • Краток опис:
    Механизам за Мобилен 1cm
                                      
20mm                              Пластика
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 


  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.