Мемо коцка

Спецификации:

 • Шифра:
  907.02.00
 • Пакување:
  Картонска кутија
 • Количина:
  50
 • Цена:
  35,00
 • Краток опис:
  Мемо коцка
 
                                           
120x80mm        С/П 85x60mm          Полистирен
 

Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 

  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
   
 
   
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.