M L

Спецификации:

  • Шифра:
    M L
  • Цена:
    415,00
  • Краток опис:
    Heavy Duty скалпел
Со држач изработен од метал и механизам за автоматско закочување на сечилото кој овозможува поголема стабилност при ракувањето со оваа алатка. Сечилото е изработено од не'рѓосувачки челик и е кршливо што додава долготрајност на производот.
 
Наменет за сечење на:
-текстил 
 
Резервни острила:  
LB-10
LB-50 
 
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДВ.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.