Мулти наменски нож

Спецификации:

  • Шифра:
    203.15.00
  • Краток опис:
    Мулти наменски нож

                                                    
83x24х10mm      Г/П 35x12mm              Метал
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ

©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.