NH-1

Спецификации:

  • Шифра:
    NH - 1
  • Краток опис:
    Extra Heavy Duty скалпел
Изработен е со држач од гума за професионална контрола и комфорт овозможувајќи работа без поголемо напрегнување. Скалпелот е официјално отпорен на ацетон, бидејќи телото е направено од еластомер, а механизмот за закочување на сечилото од поли-ацетат. Сечилото е изработено од не'рѓосувачки челик кое е кршливо и се добива долготрајност на производот и високо ниво на острина.
 
Наменет за сечење на:
-кожа
-гума
-картон
-јаже
-линолеум
-ацетати
-пластика
 
Резервни сечила:  
HB-5B
HB-20

 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.