NV-200

Спецификации:

  • Шифра:
    NV-200
  • Количина:
  • Краток опис:
    Avery Night Vision NV-200
Utility Grade Urethane е ретрорефлективна фолија облежена со леќа дизајнирана за изработка на знаци, со одлични катирачки својства за широк опсег на техники. Се препорачува за рамни површини и да не се поставува на необоен челик. Достапна е во стандардни бои, бела, жолта, црвена, портокалова и сина.

Наменета за:
-флуоросцентни знаци 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.