NV-500

Спецификации:

  • Шифра:
    NV-500
  • Количина:
  • Краток опис:
    Avery Night Vision 500
Ретрорефлексивна фолија кој нуди економична примена во надворешното огласување и промоција со среден рок на траење. Погодна е за сито печатење, а високата димензионална стабилност овозможува да е компатибилна со широк опсег на машини за катирање.

Наменета за:
-знаци
-обележување возила
-краткотрајни рекламни паноа 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.