NV-700

Спецификации:

  • Шифра:
    NV-700
  • Количина:
  • Краток опис:
    Avery Night Vision 700
Претставува повеќенаменски ретрорефлектирачка фолија. Се состои од траен ПВЦ рефлектирачки филм кој има одлични својства на катирање и одстранување на остатокот. Погоден за сито и дигитален печат. Високата рефлективност го прави овој производ применлив во повеќе индустрии.

Наменета за:
-градежна индустрија
-обележување возила
-знаци
-рекламни паноа
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.