OL

Спецификации:

  • Шифра:
    O L
  • Краток опис:
    Heavy Duty скалпел
Дизајниран со продолжен канал за сечилото, овозможува други сегменти од сечилото да бидат искористени додека сечете. Предност на овој скалел е што е наменет за сечење на подебели материјали и можност за правење подлабоки засеци. Сечилото е направено од не'рѓосувачки челик и е кршливо што додава долготрајност на производот.
 
Наменет за сечење на:
-теписони
-линолеум
 
Резервни острила:  
LB-10
LB-50
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.