Пластичен приврзок - отварач

Спецификации:

 • Шифра:
  113.03.02
 • Тежина:
  23g
 • Пакување:
  Картонска кутија
 • Количина:
  50
 • Цена:
  60,00
 • Краток опис:
  Пластичен приврзок - отварач НАЈНИСКА ЦЕНА: 19ден. + ДДВ
  
                                    
75x42mm      Д/П 32x25mm      Полистирен
 
 

Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 60 ден.45 ден. 30 ден. 27 ден. 25 ден. 23 ден. 20 ден. 19 ден. 
Цена на печатење 20 ден.5 ден. 3 ден. 2,3 ден. 2 ден. 1,5 ден. 1,5 ден. 1 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.