Пластичен отварач за шишиња

Спецификации:

 • Шифра:
  206.02.00
 • Тежина:
  39.5g
 • Пакување:
  Картонска кутија
 • Количина:
  50
 • Краток опис:
  Пластичен отварач за шишиња
                                         
150x20mm         T/П 70x12mm        Полистирен
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
   
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.