Отварач во форма на капаче

Спецификации:

 • Шифра:
  205.02.02
 • Тежина:
  28g
 • Пакување:
  Пластично
 • Краток опис:
  Отварач во форма на капаче

                                         
96x46mm      Д/П 40x32mm      Полистирен
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
*Цената е за печат во една боја 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.