Пластичен линијар 20cm

Спецификации:

  • Шифра:
    1903.02.00
  • Краток опис:
    Пластичен линијар - 20cm
                                             
210x30mm       160x15mm      Полистирен
 
 

Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 

  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 

©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.