Пластичен Отварач

Спецификации:

  • Шифра:
    207.02.00
  • Пакување:
    Пластична кутија 50/1000
  • Краток опис:
    Пластичен отварач со печат по желба на клиентот

                                          
90x40mm      С/П 35x24mm      Полистирен
 
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 

        
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
*Цената е за печат во една боја 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.