ПВЦ кружен

Спецификации:

  • Шифра:
    27.04.02.00
  • Количина:
  • Цена:
    58,00
  • Краток опис:
    ПВЦ подлошка за глушец (Mauspad) Димензии: 200мм Дебелина: 3мм
Димензии: 200мм
Горен слој: ПВЦ
Долен слој: гума
Дебелина: 3мм
Печат: колор
 
 
Количина 
50

100 
300 
500 
1,000Цена 85 ден.65 ден. 58 ден. 52 ден. 47 ден. 


 
Цените се со печат.
Во цените не е пресметан ДДВ од 18%.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.