Sefar 3

Спецификации:

  • Шифра:
    3A
  • Количина:
  • Краток опис:
    затегнувачки систем
За затегнување на свилата за сито печат, единечен или двоен пневматски систем кој лесно се прилагодува на различните формати на рамки и без некакви проблеми што се однесува на големината. Се одликува со висока прецизност и не дозволува пролизгување на свилата кога е поставена на затегнувачите. Овој систем овозможува прилагодување на висината на затегнувачите, како и лесно отварање и затварање. Наменета е за синтетичка свила и бара минимално одржување.
 
Димензии:
-должина: 150мм и 250мм
-ширина: 75мм и 145мм
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.