Мемо сет за маса со држач за пенкало

Спецификации:

 • Шифра:
  909.01.01
 • Пакување:
  Картонска кутија
 • Количина:
  50
 • Краток опис:
  Мемо сет за маса со држач за пенкало

                                           
120x100mm       С/П 85х20mm        Полистирен
 

Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 

  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
   
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.