Signmask Grey

Спецификации:

  • Шифра:
    Signmask Grey
  • Количина:
  • Краток опис:
    Трака за маскирање
Изработена од 80микронски, високофлексибилен винил. Има одлична димензионална стабилност и катирачки својства. Едноставна е за поставување на маски со големи димензии, а може да се отстрани од повеќе површини.
 
Наменета за:
-возила(камион или комбе)
-банери
-пластични материјали 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.