Graphtec Silhouette Cameo

Спецификации:

  • Шифра:
    Silhouette Cameo
  • Количина:
  • Краток опис:
    Електронски уред за сечење за лична употреба
Способен да креира проекти од сите величини, од мали(0.6cm широки) до големи (30cm широки) и поседува неограничена должина на сечење.
Може да сече хартија, картон, винил, текстил и други материјали.
Работи со или без тефлонска подлога, а кога ножот ќе се замени со пенкалото Silhouette Cameo тој исцртува наместо што сече.
Може да се контролира со компјутер или СД картичка. 
Print & cut функцијата му дава можност да сече дизајни кои се веќе одпечатени на вашиот печатач. Silhouette Cameo сече дизајн работен во Silhouette Studio софтверот кој е бесплатен и нуди широг спектар на алати и функции. 

Примена 
Примената на овој десктоп катер може да биде голема, почнувајќи од обележување на простории, изработка на различи видови на известувања, натписи за разни попусти, па се до изработка на уникатни натписи и облици за маици и други текстилни продукти.


©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.