SUPREME_A5

Спецификации:

 • Шифра:
  407.001
 • Тежина:
  158
 • Пакување:
  20/40
 • Количина:
 • Краток опис:
  A5 папка А5 folder
Емитација лен и емитација кожа. Магнетна брава. 
Тефтер: 20 страници со линии
Метална плочка со гумена облога.
Пенкалото и другите додатоци не се вклучени.
Димензии: 183 х 252 х 18 mm | Димензии на плочка: 50 х 30 mm

Imitation linen and imitation leather. Magnetic lock.
Notepad: 20 lined sheets.
Metal plate with rubber finish.
Ball pen and accessories not included.
Product dimensions: 183 x 252 x 18 mm | Plate: 50 x 30 mm
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.