Табла за сечење

Спецификации:

  • Шифра:
    CM-A3
  • Цена:
    890,00
  • Краток опис:
    CM-A3
Повеќенаменска табла за сечењe, со двострана употреба. Има основа во зелена боја и бели линии, мрежасто поставени за мерење во сантиметри од едната, и инчи од другата страна. Мрежастата структура на линиите ви овозможува точно сечење на прави линии и прецизни агли. Со „self-healing“ технологија со која таблата се враќа во својата оригинална форма по сечењето.
 
Димензии:
400мм x 300мм x 2мм 
 
Дизајнирана за употреба со Olfa:
- "Heavy duty" скалпели
- "Standard duty" скалпели
- Ротациони скалпели
 
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДВ.
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.