Тацна за кусур

Спецификации:

 • Шифра:
  803.01.01
 • Тежина:
  158g
 • Пакување:
  Пластично
 • Цена:
  100,00
 • Краток опис:
  Тацна за кусур од сопствено производство
 

                                          
170mm            160mm             Полистирен
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ 
 

 
  

 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.