Sefar Tensocheck 100

Спецификации:

  • Шифра:
    Tensocheck100
  • Количина:
  • Краток опис:
    уред за мерење на затегнатост на сито
Технологија која носи значителни иновации и промени во индустријата на сито печатење и свила за сито. Tensocheck 100 претставува дигитален уред за мерење на затегнатост на сито, едноставен за ракување кој се подесува со помош на притискање на едно копче, опфаќајќи површина од 4 до 60 N/cm што го прави вредна и квалитетна алатка за мерење. Вклучува технологија за автоматско исклучување доколку не е во употреба, а сертифициран е од ISO стандардите за квалитет. Едноставен е за употреба и не е потребна посебна експертиза при некогово користење.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.