Течност за пред третман на маици

Спецификации:

  • Шифра:
    TexPCC
  • Количина:
  • Краток опис:
    Течност за пред третман на црни маици кога се печати бела боја
Мека на допир, се нанесува со прскање и исклучиво на темни материјали кои ги подготвувате за печатење со бела боја. Со висока транспарентност и не остава траги по третманот.

Пакување:
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.