TRB20

Спецификации:

  • Шифра:
    TRB20_copy
  • Краток опис:
    105гр силиконска трансфер хартија за „одлепување на ладно“
Со одлична димензионална стабилност, која не се витка и лесно се одлепува. Целосното пренесување на боите, овозможува да се добијат остри и чисти отпечатоци со полн квалитет на графичкото решение, најчесто употребувана за сито печат.
 
Наменета за печат со:
-пластисол
-водени бои
-офсетни бои
-солвентни бои
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.