Write-it. Pocket

Спецификации:

 • Шифра:
  400.001
 • Тежина:
  117
 • Пакување:
  1/100
 • Количина:
 • Краток опис:
  Тефтер, џебна големина. Notepad, pocket size
Имитација на кожа.
Тврда корица.
Со 80 страници со линии на 70 g/m² хартија
Индивидуално спакувани во полибег.
Димензии: 70 х 140 mm 
 
Imitation leather.
Hard cover.
With 80 lined sheets on 70 g/m² paper
Individualy packed in polybag.
Dimensions: 90 x 140 mm
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.