Магнет 10 x 10 x 1mm

  • Неодим квадратен магнет со заоблени агли

Магнет 15 x 10 x 1mm

  • Неодим правоаголен магнет со заоблени агли

Магнет 15 x 15 x 2mm

  • Неодим квадратен магнет со заоблени агли

Магнет 20 x 20 x 2mm

  • Неодим квадратен магнет со заоблени агли

Магнет 30 x 10 x 2mm

  • Неодим правоаголен магнет со заоблени агли
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.