Color+ 70YT

  • Color+ 70 YT, серија на бои дизајнирани за принтери со „Piezo drop on demand“ технологија

Color+ 100IH

  • Color+ 100IH, серија на бои дизајнирана за Idanit и други принтери кои користат „drop on demand“ технологија

Color+ 180KG

  • Color+ 180KG, серија на бои дизајнирана за Scitex Grandjet и XLjet принтери со широк формат

Color+ 200NH

  • Color+ 200NH, серија на бои дизајнирана исклучиво за NUR Fresco принтерите со широк формат

Color+ QJ

  • Color+ QJ, серија на бои дизајнирана за Scitex Turbojet принтерите и принтери кои користат “drop on demand“ технологија

Color+ QB

  • Color+ QB, серија на бои дизајнирани за принтери со „Piezo drop on demand“ технологија

Color+ BP

  • Color+ BP, серија на боите дизајнирани за Mimaki JV3 160SP и 250SP принтери

Color+ WU

  • Color+ WU, серија на бои креирани за принтери со широк формат и за DX-4 и DX-5 печатарски глави
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.