Силиконски Приврзок Во Форма На Срце

Спецификации:

 • Шифра:
  101.05.05
 • Тежина:
  16.7g
 • Пакување:
  Блистер Пакување
 • Краток опис:
  Силиконски приврзок за клучеви НАЈНИСКА ЦЕНА: 6ден. + ДДВ 18% Рок на испорака: Веднаш

                                            
47mm               Г/П 14mm            Силикон
 
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 


 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.