Тип на производКатегорија:

Производител:

Цена:

Од: До:

Шифра: 102.01.01 Детали
Пластичен приврзок изработен од кристален полистирол
Тежина: 8g
Пакување: 1000/50/1
Цена: 11,80
Шифра: 105.01.01 Детали
Пластичен приврзок изработен од кристален полистирол
Тежина: 15g
Пакување: 1000/50/1
Цена: 12,00
Шифра: 103.01.01 Детали
Пластичен приврзок изработен од кристален полистирол
Тежина: 10g
Пакување: 1000/50/1
Цена: 10,00
Шифра: 104.01.01 Детали
Пластичен приврзок изработен од кристален полистирол
Тежина: 15g
Пакување: 1000/50/1
Цена: 10,00
Шифра: 101.01.01 Детали
Пластичен приврзок изработен од кристален полистирол
Тежина: 12g
Пакување: 1000/50/1
Цена: 11,80
Шифра: 107.01.01 Детали
Пластичен приврзок изработен од кристален полистирол
Тежина: 23g
Пакување: 50/1
Цена: 22,00
Шифра: 112.01.01 Детали
Пластичен приврзок-отварач изработен од кристален полистирол
Тежина: 23g
Пакување: Картонска кутија
Цена: 25,00
Шифра: 119.02.06 Детали
Пластичен приврзок-кружна форма Рок на испорака: 10 работни дена
Тежина: 10g
Пакување: Картонска кутија
Цена: /
Шифра: 120.02.04 Детали
Пластичен приврзок-форма крушка Рок на испорака: 10 работни дена
Тежина: 20g
Пакување: Картонска кутија
Цена: /
Шифра: 121.02.11 Детали
Пластичен приврзок-овална форма Рок на испорака: 10 работни дена
Тежина: 20g
Пакување: Картонска кутија
Цена: /
Шифра: 122.02.05 Детали
Пластичен приврзок-форма на срце Рок на испорака: 10 работни дена
Тежина: 12g
Пакување: Картонска кутија
Цена: /
Шифра: 123.02.06 Детали
Пластичен приврзок со компас | Рок на испорака:10 работни дена
Тежина: /
Пакување: Картонска кутија
Цена: /
Шифра: 124.02.07 Детали
Пластичен приврзок-кружна форма Рок на испорака: 10 работни дена
Тежина: /
Пакување: Картонска кутија
Цена: /
Шифра: 109.01.01 Детали
Пластичен приврзок - грепка
Тежина: 2,5g
Пакување: 50/1
Цена: /
Шифра: 113.03.02 Детали
Пластичен приврзок-отварач
Тежина: 23g
Пакување: Картонска кутија
Цена: 28,00
Шифра: 108.01.01 Детали
Пластичен приврзок
Тежина: 14g
Пакување: 50/1
Цена: /
1 2 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.