Текстилен приврзок

Спецификации:

  • Шифра:
    113.13.00
  • Пакување:
    Картонска кутија
  • Количина:
  • Краток опис:
    Текстилен приврзок кој не тоне во вода

 
                                         
130x25mm       Д/П 130x25mm       Сатен|Метал
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
   
 
   
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.