Магнет 18 x 10 x 6mm

Спецификации:

  • Шифра:
    18om
  • Количина:
  • Краток опис:
    Неодим кружен магнет со отвор
Со дијаметар од 18 х 10мм, дебелина од 6мм, високо квалитетен со издржливост на температура до 80 Целзиусови степени. Се состои од никел и бакар, а од горната страна е обложен со уште еден слој на никел. Со постојан квалитет, обложен со никел за зголемена отпорност на корозија. Отворот во средината служи за да ги oдржува деловите кои се вметнуваат над површината на која се работи(пр. штрафови, шајки и слично). Спаѓа во групата на постојани магнети со многу силно магнетно поле, а наоѓаат широка примена во модерната технологија и во домаќинствата.
 
Магнетизам:
 
 
 
Заштитното челично куќиште на отворот за држење ќе ги присили двата магнетни пола низ изложеното лице.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.