Приврзок за клучеви

Спецификации:

  • Шифра:
    113.15.04
  • Пакување:
    Картонска кутија
  • Краток опис:
    Приврзок за клучеви - метал и кожа Рок на испорака: 10 работни дена
                                                  
125x17mm      Д/П 30x13mm         Метал|Кожа
                                 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.