Приврзок за клучеви со алпинистичка алка

Спецификации:

  • Шифра:
    108.15.07
  • Пакување:
    Картонска кутија
  • Краток опис:
    Правоаголен приврзок со гуртна Рок на испорака: 10 работни дена
                                                  
120x30mm      Д/П 10x25mm         Метал|Текстил
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.