Dirasol 22

Спецификации:

  • Шифра:
    Dirasol 22
  • Цена:
    1550,00
  • Краток опис:
    Diazo емулзија
Која дава одлична резолуција. 
Отпорна на:
-солвентни бои
-конвенционални УВ бои
 
Рок на траење кога е во сензибилирана состојба е 3 месеци

Пакување:
0.9 литри 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.