Sefar PCF

  • иновативната пред-третирана свила, претставува квантен скок во индустријата на сито печатење

SEFAR PET1000

  • економична свила која најчесто се користи на пазарот

SEFAR PET1500

  • економична свила со специјална површинска обработка

SEFAR PA

  • монофилна полиамидна свила
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.